tirgul de constructii imobiliare

Constructii Castel Film Studio Romania. Bucuresti. Euro House Construct srl Firma constructii Castel Film Studio, Romania, Bucuresti. Euro House Construct srl Firme de constructii, devize, constructii de case si vile, Bucuresti, Romania. Castel Film - client important. Lucrari, Amenajari. Euro House Construct srl
Dirigentie de santier, firma de constructii si consultanta, castel film, bucuresti
Responsabili tehnici, consultanta privata, constructii pe terenuri particulare, proiecte de constructii, ingineri, standarde de calitate
Castel Film Studio Romania
dirigentie de santier, responsabili tehnici executie
santier
:: Noutăți
16 februarie: Procesul dintre Euro House Construct srl și Castel Film se mută în Europa Amănunte »
22 septembrie: Euro House Construct srl anunță acționarea în judecată a studiorilor Castel Film Studio pentru neplata unei datorii de 115 milioane lei. Amănunte »
07 Aprilie: Firma Euro House Construct a participat la Tîrgul de Construcții Imobiliare din primavară de la WorldTradeCenter
  Detaliat »
5 Mai: Euro House Construct pregateste pentru dezvoltatori-investitori de talie internationala cateva proiecte de amploare in domeniul investitiilor imobiliare rezidentiale!
  Detaliat »
17 Iulie: Firma Euro House Construct a început dirigenția de șantier și monitorizarea proiectului pentru un NOU ansamblu rezidențial situat la Corbeanca : Ansamblul de vile de lux "Corbeanca Forest" .Complexul de 99 de vile, conține un magazin, grup electrogen, stație de pompare, stație de epurare și utilități independente. Acest ansamblu este dezvoltat de "Marr Capital" și finanțat de "Raiffeisen Bank" .  Detaliat »
Atestat: Euro House Construct a obtinut Certificatul ISO 9001:2000 - CERTIFICATUL DE MANAGEMENT al Calitatii!  Detaliat »

Firma Euro House Construct pregateste cateva proiecte in domeniul investitiilor imobiliare rezidentiale!

Euro House Construct pregateste pentru dezvoltatori-investitori de talie internationala cateva proiecte de amploare in domeniul investitiilor imobiliare rezidentiale!

Astfel, pentru Europa Group Hanner, investitorii ce vor dezvolta ansamblul rezidential City Center Residence, in apropierea parcului Carol (fost Libertatii), in imediata apropiere a Casei Republicii, asiguram Project Managementul intregii investitii: de la alegerea Antreprenorului General pe baza unei licitatii prin selectie de oferte, continuand cu Dirigentia de Santier pe durata intregii executii pentru intreg complexul de locuinte de lux si incluzand Consultanta in domeniul Constructiilor pe baza expertizelor aferente. Pentru detalii va rugam sa vizitati site-ul www.egi.ro.

De asemenea, Euro House Construct este firma agreeata de banca finantatoare, Raiffeisen Bank, sa monitorizeze intreaga derulare a Investitiei, printr-un contract specific, distinct cu banca, de reprezentare a intereselor prin care atat investitorii cat si finantatorii sa se asigure de buna desfasurare a lucrarilor atat din punct de vedere tehnic cat si economico-financiar .

Euro House Construct dezvolta astfel un al doilea mega-proiect de la stadiul de intentie si pana la predarea la cheie a apartamentelor catre clienti dupa reusita Dirigentiei de Santier la Ansamblul Lakeview Condominium situat in nordul capitalei, pe Soseaua Nordului.

Partenerii nostril actuali, alaturi de investitorii de la Europa Group Investment si cei de la Hanner (firme lituaniene) sunt birourile de arhitectura si proiectare specializata BBM Grup , Popp& Asociatii, Deteco, M&E Consulting, companiile de constructii si lucrari speciale Apolodor Comimpex, Agisfor, Elmarom Grup, Miral Instal, antreprenorul general Consola Grup, subantreprenorii Voinea Construct si Beta Impex Construct, precum si banca finantatoare Raiffeisen Bank.

In primavara anului 2007, va incepe un alt important proiect rezidential, dezvoltat de partenerii de la Euro Group Investment, in centrul capitalei, pe strada Popa Tatu, in apropierea Garii de Nord si a Pietei Victoriei, la care Euro House Construct va asigura Managementul de Proiect, Dirigentia de Santier si selectarea prin licitatie a Antreprenorilor de specialitate (structura, finisaje, instalatii, utilitati exterioare, sistematizari), unde se va construi un alt ansamblu rezidential de blocuri de locuinte- Brilliant Condominium - similar celui din apropierea Parcului Carol.

Din 2007, vom asigura probabil si Dirigentia de Santier si la o mare investitie, in apropierea caminelor studentesti din Grozavesti, langa Lacul Morii, numit Europa Group Residence, un ansamblu rezidential si comercial unic in Bucuresti, cu trei blocuri turn, cu spatii comerciale si birouri la nivelul parterului, cu o imensa parcare subterana si nenumarate utilitati pentru viitorii proprietari.

Nu in ultimul rand, Euro House Construct va asigura Dirigentia de Santier pentru transformarea unei cladiri din apropierea centrului vechi, istoric al Bucurestiului, langa Curtea Veche, din Piata Unirii, in Hotel de 4-5 stele, prin consolidarea unei mari cladiri aflate in spatiul istoric monumental si reconstruirea unei parti noi, in Hotelul Europa Group Hotels!!!

In vara anului 2006, Euro House Construct va incepe Dirigentia de Santier si Monitorizarea de Proiect si pentru alti investitori importanti, care au decis sa investeasca in constructia de vile individuale, in zona rezidentiala Corbeanca Petresti. Pentru inceput, firma Marr Capital va realiza un complex integrat de 99 de vile, cu retele individuale, drumuri proprii, magazin si punct trafo, grup electrogen de rezerva, statie de epurare, un nou cartier numit Corbeanca Forest.

In viitorul apropiat, acelasi dezvoltator va incepe in aceeeasi zona rezidentiala constructia a altor 200 de vile de lux, aflate chiar pe malul lacului Corbeanca, ce vor avea o arhitectura si o pozitionare speciala.

Cartierul de 200 de vile va fi tot de tipul complex de vile residential, avand de asemenea prevazute toate utilitatile si drumurile nou noute, parte inclusa in Condominium.

 
Web design, optimizare site
Euro House Construct, firma de constructii, consultanta, ingineri, proiectare, Romania
Informații trafic:

Publicitate:
Limba Romana English Version Version francaise